• Merlin

Een goed begin is het halve werk zegt men toch?


Daar zit ik dan... Eindelijk achter mijn nieuwe bureau in mijn nieuwe office! Nieuwe office. Jawel.... Mijn plekje aan de bar in mijn oude huis ingeruild voor een eigen ' MadebyMerlin' kamer in mijn prachtige nieuwe huis!

2 december kregen Bas en ik de sleutels van ons prachtige grote mensen stulpje. Een huis met genoeg ruimte om ook een werkkamer voor mij te maken, en wat ben ik daar blij mee! Er moet nog heel wat gebeuren om er een lekker knusse plek van te maken, maar werken lukt al.

De maand december stond met name in het teken van onze verhuizing. Waar je denkt dat je alleen de muren wil schilderen, komen de kozijnen er ook bij en zo kom je van 't ene klusje in de andere. Het was flink aanpoten, gezien we 17 december wilden verhuizen.

Gelukkig kon ik op mijn werk twee verhuisdagen opnemen en heb die week flink wat schilder kilometers gemaakt. Het wordt steeds meer een beetje meer huis! Heerlijk om je uit te leven in de woonwinkels en heel internet afsporen naar de perfecte interieur items!

Binnenkort, wanneer het grootste gedeelte af is, zal ik wat foto's plaatsen op mijn blog/social media.

Veel tijd voor MadebyMerlin had ik dus niet in december, zo heb ik via Social Media mijn volgers niet

eens een fijne kerst en een goed 2017 gewenst. Schandalig Merlin.... Hopelijk heeft iedereen toch hele fijne feestdagen gehad!

Nu de rust weer is wedergekeerd kan ik weer lekker aan de slag met MadebyMerlin.com. Het jaar is al goed begonnen met enkele shoots en het bezoeken van een aantal bruidsparen die ik dit jaar mag fotograferen. Wat een heerlijke vooruitzichten. En een jaar begint altijd met goede voornemens... Ik heb inmiddels een mooi lijstje gemaakt met allerlei leuke acties, plannen en ideetjes!! 1 van die voornemens is wat meer werken aan mijn Blog, zodat ik mooie

momenten tijdens shoots met jullie kan delen. Een goed begin is het halve werk zeggen ze toch ;).....

Hier een heeeeel klein voorproefje van ons mooie huisje! De rest volgt..

(sommige foto's zijn in mobiel resolutie)


38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven