• Merlin

Bruiloft - Corey & Nicole


Al een jaar voor data vroeg Nicole of ik de bruiloft van haar en haar aanstaande wilde vastleggen. Jaaaaa, super leuk! Ik had Nicole al eerder voor mijn lens gehad met twee vriendinnen, wat al super geslaagd was. Extra speciaal was dat Nicole ging trouwen met haar Canadese Corey waar ze ook woont. Het zou dus een Nederlandse bruiloft worden met een Canadees tintje. Via internet hielden we contact en een week voordat de bruiloft was, was Nicole al in Nederland. We hebben nog even bijgekletst en de shootlocaties bekeken.

15 juli was het zo ver. Het ouderlijkhuis van Nicole was goed gevuld. Alle bridesmaids met een speciaal voor hun gekochte ochtendjas, waren er allemaal al en het huis stond vol met bloemen, schoenen, jurken, make up e.d. Een gezellig begin van de dag! Corey en z'n groomsmen verbleven bij familie van Nicole een straat verderop. Hier werden de Grolsch flesjes in de ochtend al geopend (en natuurlijk ook genuttigd).

Heel speciaal was dat Nicole en Corey elkaar voor het eerst zagen op de shoot locatie. Geweldig om op zo'n mooie plek dit moment te kunnen vastleggen. De shoot verliep heel ontspannen en gezellig en zelfs de wilde koeien brachten ons nog bezoekje.

Vanaf het Buursermeertje vertrokken we naar de jaargetijden in Enschede waar de rest van de dag plaats vond. De ceremonie kon dankzij het prachtige weer buiten plaatsvinden. Bianca Fabricius (Trouwen met gevoel) wist prachtig het liefdes verhaal van Corey en Nicole (in het Engels! petje af) te vertellen, waarbij de nodige emoties loskwamen. Wat een mooie intieme en bijzondere ceremonie. Na het Ja-woord kon het feesten beginnen. De middag verliep erg gezellig en ongedwongen. Na de laatste foto's te hebben gemaakt van het buffet, zat de dag voor mij er op, maar ik begreep dat het nog lang niet stil werd bij de Jaargetijden.

Lieve Corey en Nicole, bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik heb genoten! Ik wens jullie twee (en bijna drie ;)) het allerbeste en heel veel geluk daar ver weg in Canada!

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==


189 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven