• Merlin

Bruiloft - Thijmen & Elleke


Het is zo fijn als je tijdens een kennismakingsgesprek al weet dat de bruiloft van het stel dat je voor je hebt een top dag wordt. In december had ik al zin in de bruiloft van Thijmen en Elleke. Wat een heerlijk stel enthousiast stel! Ik moest dan nog wel 8 maandjes wachten (gelukkig had ik tussendoor genoeg super gave bruiloften waardoor de tijd voorbij vloog), want 15 september 2017 was hun grote dag. Tijdens het gesprek kreeg ik al een duidelijk beeld hoe de trouwdag eruit kwam te zien. Elleke en Thijmen wisten goed wat ze wel en wat ze niet wilden. Het moest vooral ongedwongen en sfeervol zijn. Daarbij wilden Elleke en Thijmen ook geen aparte fotoshoot op locatie, maar gewoon leuke spontane foto's tussen de bedrijvigheid door. Nog niet eerder gedaan, maar joh, gaan we gewoon doen! En of dat is gelukt.

De weersvoorspellingen voor 15 september waren nogal twijfelachtig. Voor deze dag wel belangrijk, gezien er werd getrouwd in tuin van Elleke's ouderlijk huis. Er werd van te voren nog even voor een tent gezorgd, maar die bleek (buiten een sfeervol beeld) niet nodig. Wat hadden ze geluk met het weer. De ochtend begon ik bij Elleke. Daar waren de voorbereidingen al een tijdje in volle gang. Tussendoor vloog ik naar het huis van Elleke en Thijmen waar de bruidegom werd opgehaald door zijn vader en schoonvader in hun fantastische trouwauto. Nog even een gaatje bij maken in de riem, en op naar de plek waar bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien.

Op een idyllisch plekje in de tuin stond Thijmen misschien toch een tikkeltje nerveus op Elleke te wachten. Toch het belangrijkste moment van de dag, want is een bruidegom zonder bruid ;). Dan heb ik nog niet gesproken over hoe gezellig het hele terrein was aangekleed, met foodtruck van Blond, hoe gaaf!

Nadat alle dag gasten zich hadden verzameld, kon de ceremonie beginnen. Een super mooie persoonlijke ceremonie, met de nodige dosis humor. Na de ceremonie werden de eerste biertjes al geopend en stond de lunch klaar, om daarna naar de kerk te gaan. In een grote oude bus vertrokken de dag gasten richting Saasveld, waar een grote groep mensen het gezelschap stond op te wachten.

Ook de kerkelijke ceremonie was heel persoonlijk en mooi, met prachtige liederen van het koor.

Stil zitten deden we die dag niet, want na de ceremonie vertrokken we naar Erve Hulsbeek om daar te borrelen en taart (en wat voor taart!!!!) te eten. De middag vulde zich met foto momentjes, leuke stukjes van familie en vrienden, lekker eten en natuurlijk genoeg borrels.

Tijdens het eten ging ik naar huis om daar als de wiedeweerga foto's uit te zoeken en bewerken die 's avonds op een scherm te zien waren. Net op tijd klaar, om daarna weer richting het Hulsbeek te rijden om nog een uurtje het avond feest vast te leggen.

Lieve Thijmen en Elleke, ik heb enorm genoten van jullie prachtige dag! Bedankt dat ik er deel van mocht zijn en jullie dag vast heb mogen leggen.

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

#bruiloft #twente #fotograaf #bruiloftfotograaf #trouwfotograaf #trouwen #fotografie #spontaan

431 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven