• Merlin

Pretty Pregnant - zwangerschapsshoot


Het duurt niet lang meer of dat kleine meisje in de buik komt op de wereld. Super benieuwd ben ik, want ik krijg er een nichtje bij! Al een tijdje geleden heb ik met mijn lieve schoonzus Petra deze foto's gemaakt, want ja, voor je het weet ben je vergeten hoe het ook alweer was zo'n dikke buik, haha.

Het belangrijkste was dat de foto's niet te standaard zouden worden. Even samen flink Pinterest afgespeurd en we waren er al snel uit wat het een beetje moest worden, maar ook wat het vooral niet moest worden! Bij mij thuis (gewoon in de slaapkamer) zijn we aan de slag gegaan om wat foto's te maken. Door af en toe te wisselen van outfit krijg je al snel veel variatie in de foto's.

En dan nu af tellen.. Kom maar snel klein meisje.


120 keer bekeken0 reacties