• Merlin

Bruiloft - Niek & Marinde


16 september was de grote dag van Niek & Marinde. Eigenlijk stond de datum al in juni gepland, maar wegens omstandigheden moest dit worden verplaatst naar september. Zo'n leuk en gezellig bruidspaar laat ik niet aan me voorbij gaan. Dan maar twee bruiloften achter elkaar plannen. (Voorheen deed ik dit niet, wegens mijn werk in het onderwijs). Kwam het dus toch even goed uit dat ik ervoor heb gekozen vanaf september 2017 volledig met fotografie bezig te gaan. Dus alle energie voor twee bruiloften achter elkaar.

's Ochtends reed ik richting Marinde waar de kapster al druk was met het kapsel voor de bruid. Na een kop koffie en wat mooie foto's te hebben geschoten, reed ik een paar honderd meter verder richting Niek, die eigenlijk al helemaal klaar was voor de dag. Maarja, nog geen foto's van het aankleden. Dus het jasje maar even aan en uit doen... Alles voor de foto's. Voor de deur stond de trouwauto, een Mustang al aardig te pronken. Zo leuk als de ouders van te voren ook druk zijn geweest met het versieren en netjes maken van de tuin. Dit moet dan natuurlijk worden vastgelegd, anders is het ook zo zonde van het werk he!.

Een van de mooiste momenten van de dag, vind ik het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. Vol verrassing en emotie. Leuk als zus en schoonzus dan heel nieuwsgierig achter de bruid mee kijken hoe hun broer/zwager eruit ziet!

Tijd om te vertrekken richting de shoot locatie. We vertrokken eerst naar een prachtige locatie in Beerze! Wat een super mooi natuurgebied. En wat een geluk hadden we met het weer. Het was echt perfect foto weer. (Terwijl het de middag best veel heeft geregend). Vanaf Buurze reden we nog richting de Vecht om daar ook nog wat mooie foto's te maken.

Na het maken van de foto's vertrokken we naar de locatie waar het hele feestgebeuren plaatsvond. En hoe gaaf dat je zo'n tent kan neerzetten op het weiland achter je huis, dus eigenlijk in je achtertuin! Extra handig als de trouwauto vast komt te zitten in de modder en je dan je buurman kan vragen om te helpen, haha.

Er was in de tent een leuk en intiem hoekje gecreëerd waar de ceremonie plaats kon vinden. Een mooie persoonlijk ceremonie. Vervolgens gingen we met z'n allen in de huifkar om richting de kerk in Marienberg te gaan, waar de kerkelijke ceremonie plaatsvond. En dan na twee keer het ja-woord te hebben gegeven, mocht het feest dan echt los barsten!!

Proost Niek en Marinde, op een prachtige toekomst voor jullie twee en bedankt voor het vertrouwen in mij om jullie mooiste dag vast te leggen!

#fotoshoot #fotograaf #twente #bruiloft #fotografie #wedding #trouwen #trouwfotograaf #bruiloftfotograaf #fotograaftwente

794 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven