• Merlin

Lifestyle reportage - Silke


Soms heb je van die momenten dan wil je gewoon eens wat nieuws proberen. Heb je net een nieuwe lens aangeschaft en wil je hem dolgraag testen....

Zo kwam ik afgelopen donderdag bij Silke thuis om eens even out of the comfortzone te gaan en lekker te experimenteren. En als je het mij vraagt, een top experiment. Silke woont in een prachtig pand in Borne. Super leuk om dus een portretsessie te combineren met het huiselijke gevoel. Eigenlijk dus een Lifestylereportage.

Tja, moet ik nog meer vertellen.. Nee.. eigenlijk niet.. De foto's zeggen volgens mij genoeg genoeg..

En mocht je nou ook zo super enthousiast zijn en ook graag zo'n Lifestyle reportage willen, doe me gerust een berichtje voor meer informatie en prijzen.


382 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven