• Merlin

Bruiloft - Jeroen & Carlijn


Via een goede vriendin kwamen Jeroen en Carlijn vorig jaar bij mij voor een kennismakingsgesprek voor hun bruiloft. Al snel werd duidelijk dat de bruiloft geen standaard bruiloft zou worden. Als eerst was de bruiloft voor mij een keer buiten Twente. Het vond plaats in de Fabrique in Utrecht. Een waanzinnig gave locatie. Daarbij hoefde ik er pas 's avonds om 7 uur te zijn.... Ja, ze trouwden 's avonds!

24 maart was het dan zo ver... op naar Utrecht. Een super mooie zaal vol met 150 mensen! Alle gasten van de bruiloft waren ook getuige van de ceremonie. Nog nooit eerder meegemaakt dat wanneer de bruidegom werd aangekondigd dat de hele zaal begon te joelen en klappen! Wat een enthousiasme. En dat sfeertje bleef de hele avond hangen. Ook Carlijn werd met flink gejuich ontvangen.

Doordat een goede vriend van het stel de babs was van de avond, werd het een ontzettend mooie en persoonlijke ceremonie vol met mooie anekdotes en humor.

Na de ceremonie vertrokken alle gasten richting de zaal voor het avondfeest, waar later het bruidspaar met een spectaculaire entree het feest in knalden... En ja... Verder heb ik weinig te zeggen over het avondfeest. De foto's zeggen denk ik wel genoeg!

Lieve Jeroen & Carlijn, waanzinnig dat ik jullie bijzonder feestelijke bruiloft hebt mogen vastleggen. Ik heb er enorm van genoten.


323 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven