• Merlin

Bruiloft - Joost & Carmen


Eindelijk even tijd maken voor een blogje van een heeeeerlijke bruiloft!

Toen Carmen mij een berichtje deed of ik haar bruiloft wilde vastleggen, maakte mijn hart een sprongetje. Jaaaaa tuurlijk :D! Carmen heeft bij mij in de klas gezeten op de pabo en we hebben eigenlijk altijd wel contact gehouden, omdat we naast het onderwijs ook de passie voor fotograferen delen.

Dus geen enkel moment twijfel of dit een fantastische dag zou worden.

11 mei 2018 was het dan zo ver. Al op tijd reed ik naar Groot-Agelo om de ochtendrituelen van een bruiloft vast te leggen. Wat een heerlijk relaxed sfeertje. Carmen bij haar ouders en Joost thuis, een deurtje verder ;).

Dat Carmen echt aan alles heeft gedacht bleek wel aan hoe de kleedkamer (en de rest van het huis natuurlijk ook )er prachtig bij lag. Geen rotzooi, maar een keurig opgeruimde kamer met eucalyptus takjes bij de ringen en sieraden.

Hoe mooi was het moment dat Joost alleen onderaan de trap stond om zijn prachtige bruid op te wachten. Heel mooi zo'n moment even alleen voor bruid en bruidegom (en ik mocht daar stiekem van meegenieten). Nadat ook de familie het bruidspaar goed had bewonderd, vertrokken we naar de Geldermanfabriek in Oldenzaal. Een super stoere en veelzijdige locatie. Wederom maakte mijn hart een sprongetje. En met zo'n heerlijk bruidspaar, konden de foto's alleen maar slagen.

Voor de ceremonie en het feest vertrokken we naar Restaurant Fox in Denekamp. Het weer was fantastisch, dus er kon op de prachtige buitenplek aan het water worden getrouwd. Een ceremonie met in de hoofdrol natuurlijk het bruidspaar, maar het kleine neefje van Joost en Carmen had de grootste bijrol. Oooh wat heerlijk die kinderen op een bruiloft. Lekker doen waar ze zelf zin in hebben.

Met een leuke groep op zo'n prachtige locatie, is een geslaagd feest gegarandeerd. Het bleef nog lang gezellig in Denekamp.

Lieve Joost en Carmen. Wat was het een genot om jullie dag vast te mogen leggen! Dankjewel voor het vertrouwen en het mee mogen genieten van jullie prachtige dag!


805 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven