top of page
  • Merlin

Bruiloft - Maarten & Anneloes


Hoewel een destination (buitenland) bruiloft heel hoog op m'n bucketlist lijstje staat, kwam deze bruiloft in Friesland al aardig dicht in de buurt.

Toen Anneloes en Maarten mij een foto stuurden waarop ze een blaadje vast hielden met daarop de vraag of ik hun bruiloft wilde fotograferen, kon ik niets anders dan heel enthousiast reageren! Ik had stiekem al wat informatie gekregen over hun droombruiloft via de zus van Anneloes, die een goede vriendin van mij is. 

Een weekend bruiloft bij 'it flinkeboskje' in Friesland. Echt, wat een prachtige locatie!! 

Bepakt en bezakt op naar Friesland waar de vrijdagavond met name in het teken stond van gezellig borrelen, socializen en een pub quiz! Niet te laat m'n bedje in, want de volgende dag had een vol programma! 

Toen ik zaterdagochtend wakker werd (om 7 uur) uit m'n raam keek, het opkomende zonnetje over de groene weilanden zag schijnen, stond ik direct op AAN! Dit moest en zal een top dag worden. 

Waar de mannen de ochtend begonnen met een activiteit op een van de vele wateren van Friesland, begonnen de dames heerlijk relaxed met een Bodybalance workout. Tussendoor ben ik nog even naar Balk gereden om de varende mannen te fotograferen. 

Vervolgens konden de echte voorbereidingen voor de trouwdag beginnen, waarbij de bruid zelf haar eigen boeketje in elkaar heeft gezet! Hoe leuk. En ja, op zo'n locatie de voorbereidingsfoto's mogen maken is echt een geluksmomentje. 

Onder tussen waren de eigenaren van It flinkeboskje druk bezig met het aankleden van de ceremonielocatie. Oooh en ook hier maakte mijn hart weer een sprongetje, wat zag het er allemaal gelikt uit. Het was een prachtige en persoonlijke ceremonie. 

Aansluitend werd de taartentafel aangebroken met allemaal taarten gemaakt door de tantes van het bruidspaar. Oooh en dan nog niet gesproken over de prachtig aangeklede kas waar werd gegeten! En deze geluksvogel mocht gewoon lekker aansluiten bij het diner. Na het diner werd er nog flink gedanst en de dag werd afgesloten met een erehaag van sterretjes. Behoorlijk moe, maar zeer voldaan lekker gaan slapen. 

Ik zou zeggen, bekijk gewoon lekker de foto's en zwijmel met me mee.

Lieve Maarten en Anneloes, wat was het speciaal om jullie mooiste dag, uh weekend, te mogen fotograferen. Heel veel geluk in de toekomst


666 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page