top of page
  • Merlin

Januari, De J van jaag je dromen na zit weer in de maand....


De titel is van 'Loesje' en wat een heerlijke toepasselijke quote voor m'n eerste 'maandblog'.

Dat was het hem dan alweer, de eerste maand van 2019. Je begint weer met een fris en nieuw jaar, met nieuwe doelen, plannen en ideeën, en ik kan je vertellen, dat zijn er nog al wat. Mijn brein is super goed in hele spectaculaire mooie dingen verzinnen en daarin heerlijk weg dromen. Maar gelukkig heb ik ook wat reële doelen. Zo is mijn eerste goede voornemen om elke laatste dag van de maand een blog te delen met een overzicht van de afgelopen maand. Wanneer je me op Instagram volgt dan weet je wel een beetje wat ik allemaal heb gedaan. Daar plaats ik wat vaker kijkjes achter de schermen. (Dus vergeet me daar niet even te volgen als je dat nog niet doet ;)).

Maar mijn eerste maand van 2019 was echt heerlijk. Heel wat leuke opdrachten mogen doen, maar ook tijd gehad om terug te blikken en verder te kijken. Maar als er 1 woord is wat centraal stond in januari was het het woordje 'baby'. Ik heb voor mijn doen bizar veel baby’tjes en mama (en soms ook papa) to be’s mogen fotograferen. Perfect ook voor de maand januari. Lekker binnen, verwarming hoog en af en toe zo'n mooi winters zonnetje naar binnen.

Hoe bijzonder ook elke keer weer dat ik bij een kersverse gezinnetjes al in de eerste weken mag thuis komen om hun geluk vast te leggen.

Mijn eerste newbornshoot dit jaar was extra speciaal, want die was van mijn kleine lieve neefje die 19-12-2018 is geboren. Dan heb je in een keer je eigen zus voor de lens. Dat gebeurde natuurlijk wel eens vaker, maar nu in de rol als moeder. En ja dat die rol haar zou passen verbaast me niet. Vroeger was ik ook vaak het kindje en zij de moeder ;) haha. En die kleine knappe vent zal vast nog wel een keer gek worden van tante als fotograaf.

Naast baby'tjes fotograferen heb ik ook alweer 2 bruiloften mogen fotograferen deze maand. Heerlijk om ook eens in winter wat mooie bruiloften te mogen fotograferen. Beide bruiloften waren heel mooi intiem en op prachtige locaties in Hengelo, ik had het dus mooi dicht bij huis. Nu komt het echte harde werken, om alle foto's uit te zoeken en te bewerken, maar het is juist leuk om resultaat te zien van je werk. Nu heb ik even bruiloft pauze tot 15 maart.

Ook heb ik deze maand weer wat meer ruimte gehad om na te denken over wat ik wil met MadebyMerlin komend jaar en ooooh ik heb een paar hele mooie plannen. Of alles te realiseren is, moet natuurlijk allemaal nog blijken. Haha.. De notitieboekjes zijn alweer uit de kast gehaald, Pinterest borden zijn vol gepind en de moodboards liggen al klaar. Zo gek idee dat ik volgend jaar deze tijd weet wat er allemaal van m'n plannen terecht is gekomen.

En in januari staat ook elk jaar weer m'n verjaardag in de agenda. Dit jaar heb ik alweer 28 kaarsjes uit mogen blazen... En nou zat ik dus even te denken.. Ik ga gewoon iets leuks weggeven voor m'n verjaardag. En gezien mijn januari maand echt in het teken stond van baby'tjes, lijkt het me super leuk om een Newborn/Lifestyle reportage weg te geven... Dus ben je zwanger of ken je iemand die net is bevallen of binnenkort gaat bevallen van een kleintje, laat even in een reactie onder mijn Instagram of Facebook pagina achter waarom jij het zou moeten winnen!!

Nou, ik dat was dan alweer mijn eerste maand overzicht, natuurlijk mogen wat leuke foto's van afgelopen maand niet ontbreken, dus vergeet niet om wat naar beneden te scrollen. Ik zou het ook super leuk vinden als jullie nog wat input hebben wat je graag zou willen lezen in m'n maandoverzicht.

Ik hoop dat jullie het in ieder geval leuk vonden om te lezen,

Liefs Merlin


519 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page