top of page
  • Merlin

Maandblog Februari: van sneeuw tot voorjaar!


Februari stond dit keer in het teken van afstrepen en rust. Ik had deze maand weinig grote klussen en heb lekker mijn to do list bij kunnen werken. Hoewel .. Als zelfstandig ondernemer komt er volgens mij nooit een eind aan een to-do list, haha. Maar grotendeels heb ik de klussen die ik af moest hebben, kunnen afronden.

Een heerlijk gevoel want 16 februari vertrok ik samen met Bas en mijn ouders richting Zuid-Duitsland voor een heerlijk weekje boarden.

Maar voordat we vertrokken was het de donderdag ervoor ook nog Valentijnsdag. Op 14 februari heb ik dan ook mijn meest speciale bruiloft/samenlevingsfeestje mogen fotograferen. In lunchroom de Ster in Borne (AANRADER), trouwden een medewerkster van de Ster en haar vriend (beide met een licht verstandelijk beperking) met elkaar. Hoe mooi om op Valentijnsdag de liefde te vieren. Het personeel van de Ster had zich behoorlijk uitgesloofd met prachtige zelfgemaakt versiering, hapjes en een overheerlijke taart! Wat had het bruidspaar en het personeel zin in deze dag. In de twee uurtjes dat ik aanwezig was, heb ik volgens mij alleen maar met een big smile rondgelopen. Wat een heerlijke pure en spontane doelgroep. Zo intens genieten van de kleine en mooie dingen. Gezien ik de foto's nog niet heb kunnen overhandigen aan het stel, alleen even wat foto's in de blog van de locatie en versiering!

Alles ingepakt en op naar de sneeuw. Al vanaf mijn 7e ga ik met een hele gezellige groep mensen naar Balderschwang, een klein skigebied aan de grens met Oostenrijk. Een weekje in het jaar waar ik altijd enorm naar uit kijk. Lekker de hele dag buiten en actief zijn. Drie van de zes dagen ben ik richting het skigebied Mellau-Damuls geweest. Wat een prachtig gebied is dat. Veel mooie afdalingen en met het 'kaiserwetter' van deze week was het echt optimaal genieten. En ook hier kon ik het niet laten om lekker mijn (systeem)camera in de tas te gooien en veel mooie foto's. Helemaal in Mellau-Damuls met alle mooie uitzichten zijn het prachtige plaatjes geworden. De laatste dag van de vakantie was het het weer helaas wat minder, maar voor de foto's gaf het wel een heel mysterieus en gaaf effect. Natuurlijk zal ik ook een aantal heerlijke wintersport foto's met jullie delen!

De laatste shoot van deze maand was een Newborn van een heel lief klein mooi meisje, die geboren is op mijn verjaardag. Ze deed het zo goed! En daarbij een stralende papa en mama, wat wil je nog meer.

En over mijn verjaardag gesproken. Jawel, de winnaar van de Newborn-lifestyle actie wordt hier ook bekend gemaakt! Spannend...

ANOUK KRABBENBOS -->> Voor haar schoonzusje!.

Jij bent de winnaar! Van harte gefeliciteerd. Wil je me even een berichtje of mailtje sturen!

(Ik had ook een filmpje opgenomen om de winnaar bekend te maken, maar praten tegen zo'n camera, ik vind het nog al een dingetje. Wellicht kom ik dit jaar die drempel nog over.. hahah)

Februari, wat was je een heerlijke maandje. Genoten van de sneeuw en al geroken aan het voorjaar. Wat heb ik weer zin in alle shoots en bruiloften. En met name die avondshoots bij ondergaande zon! Laat maart maar komen!

See you next month

Liefs Merlin


1.159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page