top of page
  • Foto van schrijverMerlin

Maandblog: Maart - chapter 3 of 12.


Wat was het weer een fijn maandje, Maart. Nadat februari weer wat rustiger was qua afspraken en fotoshoots, was deze maand weer lekker vol en lekker variërend.

Het eerste weekend van maart was nog lekker rustig, maar de week daarna volgden weer wat afspraken. Woensdag 6 maart reed ik naar Hoofddorp om daar knappe Mick op de foto te zetten. In januari was ik ook al in Hoofddorp voor de zwangerschapsshoot. En nu mocht ik weer komen. Ook weer een goed excuus om door te rijden naar Alkmaar en met m'n lieve neefje te knuffelen.

Zondag 10 maart heb ik weer eens een workshop basisfotografie gegeven bij gasterij de Beiert in Azelo. Ik vind dit altijd zo'n ontzettend gezellige middag. Iedereen komt met zijn/haar (fotografie)achtergrond binnen. Vaak is het in het begin best pittige theorie voor de cursisten, maar aan het eind van de middag gaat bij iedereen het kwartje vallen en zijn iso, diafragma en sluitertijd nieuwe begrippen in hun woordenboek. Het geeft altijd zo'n positief gevoel hoe iedereen vol energie en enthousiasme weer richting huis gaat.

Ook een hoogtepunt in maart was de bruiloft van Robin & Gijs in Amsterdam. Via een bruiloft die ik vorig jaar van vrienden van hun heb gefotografeerd, zijn ze bij mij terecht gekomen. Pas in de middag moest ik bij de bruid aanwezig zijn, want er werd pas in de avond getrouwd. Na een heerlijk buffetje op de rondvaartboot door de grachten van Amsterdam, vond de ceremonie plaats in het Tolhuis. Na de huwelijksvoltrekking was het tijd voor feest, met een heerlijke taart en lekkere sapjes;). Gezien ik weer in het westen was ben ik maar door gegaan naar Alkmaar om de dag daarna weer een afspraak in het westen te hebben. Druk, maar een leuk programma. 's Middags ben ik bij Stance (photography) langs geweest om onze leuke plannen verder uit te werken (lees snel verder wat wij van plan zijn ;)). en natuurlijk om gezellig te kletsen en te sparren.

Oooooh en hoe fijn dat ik weer het eerste weekend met buitenshoots heb kunnen doen. En wat was het weer een succes. Met heerlijke gezinnetjes het bos in geweest en prachtige foto's kunnen maken. Toch geniet ik hier ook altijd van. Lekker werken in de natuur en iedereen zo op de foto krijgen hoe ze echt zijn. Voor het voorjaar lopen de (weekend) plekjes al weer aardig vol.

De maand sloot ik gezellig af met m'n mams in Utrecht. We bezochten het event ' Creative life' in de prachtige werkspoorkathedraal. Een hele gezellig beurs voor creatievelingen. Van zelfgemaakte sieraden tot workshops macramé en interieur lezingen tot lekker eten en drinken. Dus hou je van gezelligheid en lekker fröbelen. Ga volgend jaar zeker naar dit event.

Ooh en als laatst. Afgelopen zondag lanceerden Stance en ik onze eerste 'foto Meet-up' voor andere (bruids)fotografen uit Nederland om gezellig onder het genot van een heerlijke zoete proeverij te kletsen en sparren over elkaars ondernemingen. En guess what.. binnen een uur vol!!! Hoe leuk. 30 april a.s. hebben we een super leuk clubje bij elkaar. Ik heb er echt enorm veel zin in! In m'n april blog dus een leuk verslag van deze dag.

Hieronder nog even een maandoverzicht in foto's met o.a. behind the scenes, wat resultaten en mijn metamorfose ;).

Tot over een klein maandje maar weer!

Liefs Merlin


117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page