top of page
  • Merlin

Bruiloft Ron & Kim

Bijgewerkt op: 7 jan. 2020


Kunnen jullie het je nog voorstellen? Lange zomeravonden, temperaturen van zo'n 25 graden... Nou ik ben het haast weer vergeten, maar met het terug kijken van deze bruiloft waan ik me toch even op z'n heerlijke zomerdag. En heerlijk was hij zeker.

22 juni trouwden Ron en Kim... Ron ken ik vanuit m'n studententijd aan de pabo en heb van zijn vriendengroep al meer bruiloften mogen vastleggen.. Het 'aanvragen' ging dan ook niet zoals het meestal gaat; een bruidspaar heeft een datum en kijkt dan of ik beschikbaar ben. Maar Ron stuurde me een berichtje: ' Merlin, we hebben twee data onder optie voor onze bruiloft, maar willen even kijken welke jij kan'. haha. Heerlijk toch..

22 juni 's ochtends vertrok ik naar Deventer. Ron en Kim waren in hetzelfde huis aan het omkleden. Zo fijn, want je kan heel snel schakelen tussen bruid en bruidegom. Na het moment suprême (the firstlook) en een broodje vertrokken we naar de fotolocatie.. En nee, niet met hun trouwauto, maar ze stapten gezellig bij mij in. Net zo handig toch en nog gezellig ook.

Ze hadden twee prachtige locaties gekozen voor hun shoot. Een mooi natuurgebied en de prachtige straatjes in de binnenstad van Deventer. Zo leuk die combinatie..

Na de shoot reden we naar Brodazz Beach in Voorst waar de rest van de dag plaatsvond.

De ceremonie was genieten. Ondanks dat het licht best wel pittig was. (Vol in de brandende zon en dus harde schaduwen), was het een hele mooie en pure ceremonie met een lach en een traan.

En dit sfeertje bleef de gehele dag hangen... Wat een fijne dag, op een mooie locatie, met heerlijk weer en een hele fijne groep mensen.. De tijd vloog voorbij. En het golden hour momentje zou ik toch echt voor ieder bruidspaar aanraden. (snel naar beneden scrollen voor dit prachtige sfeertje)...

Lieve Ron en Kim, bedankt dat ik jullie fantastische dag mocht vastleggen! Het was GENIETEN.


1.044 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page