top of page
  • Merlin

Bruiloft Sander & Loes


Op deze januari dag neem ik jullie even mee naar een heeeeerlijke dag in september 2019.

Tijdens het kennismakingsgesprek die we in oktober 2018 hadden (wat klinkt dat al weer lang geleden haha) bleek al meteen dat wij een goede match waren samen. We kletsten er in en eruit en de tijd vloog voorbij. Wanneer ik dan na zo'n gesprek de deur achter het stel dicht doe maak ik een klein dansje. En dan moet je ook nog een jaartje wachten tot de grote dag is, maar hee... de tijd die vliegt toch. En ja hoor, het was zo 20 september 2019.

's Ochtends ging al heel vroeg mijn wekker, maar ergens vond ik het niet eens erg, wetende dat dit een heerlijke dag zou gaan worden. De dag begon thuis bij Loes waar de kapper en visagisten druk bezig waren met het nog mooier maken van de bruid.

Bij Sander hing een heel relaxed sfeertje, met hulp van z'n moeder en toe kijkend oog van vader en broer trok hij z'n pak aan en was helemaal klaar voor de dag. En het weer was ook zoo fijn.

Na een prachtige firstlook op de oprit bij Loes haar ouders vertrokken we naar de Holterberg. Loes en Sander hadden ruim de tijd uitgetrokken voor de shoot. En wat was dat heerlijk. De videograaf en ik konden rustig onze gang gaan en de sfeer was zo fijn. Het was gewoon mega gezellig!

Na een lunch bij hen thuis vertrokken we naar de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. Hier vond de ceremonie en de rest van het hele feestgebeuren plaats. Het was een hele pure ceremonie waar Sander en Loes zelf prachtige geloften voor elkaar hadden geschreven met de nodige dosis humor. Ik denk dat dat wel aan de foto's af te lezen is. Hun lieve hondje Hummer was de hele dag al nerveus, want hij mocht de ringen brengen. En wat deed hij dat goed! haha.

Het bleef nog lang onrustig in Hengelo en wat heb ik enorm genoten van dit heerlijke stel. Ik hoop dat ik jullie in de toekomst nog vaker ga tegenkomen lieve Sander en Loes! Want wat was het een genot jullie dag vast te mogen leggen.


975 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page