top of page

Bruiloft Niek & Marinde

December 04, 2017

Voor het vastleggen van onze bruiloft op 16-06-2017 hadden wij Merlin geboekt. Hier hebben wij zeker geen spijt van gehad. Na een kennismakingsgesprek waren wij overtuigd dat Merlin de fotograaf was die wij zochten. Merlin is sociaal, betrokken en betrouwbaar, en bleek ook erg flexibel toen wij noodgedwongen de bruiloft moesten verplaatsen naar 16 september. Hoewel dit voor haar ook niet ideaal was, werkte overal probleemloos aan mee. De manier waarop Merlin fotografeert heeft ons erg aangesproken. Ze gaat op een leuke en ongedwongen manier te werk waar iedereen zich bij op z’n gemak voelt. Dit resulteerde in prachtige foto’s! Kortom, een aanrader. Voor een volgende gelegenheid komen wij zeker terug

Kraamreportage Banu

December 02, 2017

In je kraamweek foto's laten maken en je niet ongemakkelijk voelen dan ben jij echt de aangewezen persoon om dat bij te laten doen. Alles netjes en snel ontvangen. Vol verwondering naar alle foto's gekeken! Ondanks dat de kindjes niet lekker in hun vel zaten is dat op geen enkele foto te zien! We love it. Dankjewel Merlin x

Kirsten en Willem

November 09, 2016

Het fijne aan Merlin als trouwfotograaf is dat ze zonder op te vallen alle belangrijke en mooie momenten van de dag weet vast te leggen (Achteraf zie je fotos van plekken waarvan je niet wist dat ze daar stond.) Van te voren een ontspannen gesprek over wensen en ideeen, op de dag zelf een rustige, kundige fotografe met oog voor detail. Snelle levering van een preview en een uitgebreid pakket foto's . Topdag met mooie herinneringen, waar we later nog lang van kunnen nagenieten door de foto's!

Coen en Lieke

October 19, 2016

Merlin heeft onze onvergetelijke dag super mooi vastgelegd. Creatief, ontspannend en staat open voor ideeën tijdens de shoot. Wij hebben genoten en zijn super blij met de foto's.

Peter en Stefanie Nijhof

October 10, 2016

​Een shoot door Merlin is een absolute aanrader! Wij hebben onze dochters laten fotografen. Ze maakt geen standaard foto's maar mooi kleurrijk en levendig. Wat ook niet onbelangrijk is dat ze weet goed om te gaan met kinderen. Kortom wij zijn echt MEGA tevreden!!

Please reload

Stuur me een review

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page