• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Special kids - Liset en familie

March 29, 2015

Op een druilerige dag als vandaag moet je zelf voor de lichtpuntjes zorgen. Vorige week zaterdag heb ik met Liset en haar trotse zussen en ouders een ontzettend bijzondere shoot mogen doen. Voor we naar de creatieve fabriek vertrokken om daar de foto's te maken, heb ik gezellig bij de familie een kop koffie gedronken. Liset had zelf haar kleding uitgezocht en haar haar gedaan, ja dat wil iedere twintiger toch? Ze keek er enorm naar uit en had ontzettend veel zin om op de foto te gaan. Dat bleek op locatie ook, want zij had de regie in handen. Slepend met mijn tas, zocht zij de leuke plekjes op en ook ik moest er aan geloven om met haar op de foto te gaan. We hebben enorm gelachen en geweldige foto's kunnen maken.  Hoewel de foto ontzettend leuk is geworden, was confetti niet echt haar ding. Gelukkig was ze binnen 5 minuten uit haar  bui en konden we gezellig verder gaan. 

Lieve Liset, dankjewel voor deze geweldige shoot en wat mag jij blij zijn met zulke lieve, trotse zussen en ouders! Een prachtig gezin om voor mijn camera te hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

te hebben. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 11, 2019

September 3, 2019

Please reload

Archief