• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Holiday - Bella Italia

August 11, 2016

Bloggen..... Nee daar ben ik niet echt heel goed in! Helemaal uitgerust na mijn vakantie, toch maar weer proberen dit wat bij te houden. En hoe kan ik het beter beginnen dan mijn eigen vakantiekiekjes te delen!

Ook op vakantie kan ik het niet laten om met m'n camera om mijn nek rond te lopen en de mooiste plekjes vast te leggen. Voor de vakantie heb ik mij een Olympus Pen -EL7 aangeschaft. Een prachtige systeemcamera en het grootste voordeel; veel minder gesjouw dan met mijn spiegelreflex. Zo jammer als de foto's slechts in een albumpje op de computer blijven.... daarom even wat highlights van een prachtige vakantie in Bella Italia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 11, 2019

September 3, 2019

Please reload

Archief