• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Bruiloft - Danny & Rianne

June 28, 2017

Het is dubbel speciaal als je een dubbele rol hebt op een bruiloft. Ik was zowel gast als fotograaf. En het bijzondere aan deze rol, is dat je al voordat de trouwjurk aan is gezellig bij de bruid aanwezig mag zijn en als 1 van de eersten de prachtige jurk mag zien. Overdag ben ik vooral bezig geweest met deze dag zo mooi mogelijk vast te leggen (en tussendoor nog wel de heerlijke taart geproefd) en in de avond heb ik ook gezellig een dansje mee gedaan (maar ook hier kon ik het niet laten om de mooiste momenten vast te leggen).

 

De sfeer bij Rianne thuis was lekker relaxed. De kapster en de visagist waren druk aan het werk iedereen er tip top uit te laten zien en de rest genoot lekker van wat er allemaal gaande was. Iedereen eenmaal spik en span en Rianne in haar prachtige jurk, kwam Danny, ietwat nerveus, in 't Kevertje aanrijden om zijn prachtige bruid op te halen.  Hoewel het bruidspaar het prima drooghield, waren het met name de dames langs de lijn die hun traantjes niet konden bedwingen. 

Op naar de foto locatie in het Twickelbos! Prachtig he?. Danny en Rianne reden gezellig met mij mee, want met dat oude kevertje door de zanderige en hobbelige straten van Twickel was niet echt een optie, haha!

 

Na de shoot zette ik Danny en Rianne af bij huis en reed ik vast door naar de Houtmaat in Hengelo. De daggasten druppelden binnen. Vlak voor dat Danny en Rianne aan kwamen begon het nog even heel hard ter regenen, maar de rest van de tijd hebben ze echt prachtig weer gehad. Het was een prachtige ceremonie met een heerlijke vleugje humor. 

 

Na al het feest-gebeuren in de middag, ben ik even naar huis gegaan om mij om te kleden voor het avondfeest en ja, dan ontkom je er niet aan om zelf ook even met je vent op de foto te gaan. 

Al snel ging het dak van het boothuis er af en ging het feest goed los. De avond eindigde met sterrenflikkers en een lekker frietje. 

Danny en Rianne, dankjewel dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 11, 2019

September 3, 2019