• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Lovely Sisters

July 11, 2017

Eind mei mocht ik met deze drie toppers op pad. Voor de verjaardag van hun vader gingen we het bos in om foto's te maken. Ik moest nog tot 9 juli wachten om wat te posten, want dan was pas de verjaardag. Dat is lastig als je zo enthousiast bent over een shoot, maar wat was het genieten om met drie van zulke lieverds op pad te zijn. Het weer was perfect om foto's te maken. We hebben uitgebreid de tijd genomen om een paar top foto's te maken, maar ja, een paar werden er een beetje veel. Daarom ook lastig om te kiezen welke foto ik zal publiceren, dus hier maar een mooie greep uit de selectie foto's. 

Lieve dames, heel veel plezier met de foto's en paps natuurlijk ook, maar dat komt vast goed!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 11, 2019

September 3, 2019

Please reload

Archief