• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Wauw! Een gezinsshoot 175 km verderop - family & kids

October 10, 2017

Eind september vertrok in met mijn autootje en camera richting het westen van het land. Zevenhuizen moest ik zijn (eerder nog nooit van gehoord). In augustus kreeg ik bericht van Nikki dat ze geïnteresseerd waren in een familie shoot. Super enthousiast, maar ook een beetje verbaasd reageerde ik dat me het super leuk lijkt, maar of ze wel wisten dat ik in Twente woonde (niet bepaald om de hoek, haha). Dit was voor hen geen enkel probleem en ze wilden graag dat ik hun kant op kwam om hun knappe meisje Ivy op de foto te zetten. Woehoe hoe gaaf dat ze helemaal aan de andere kant van het land mij weten te vinden en boeken voor een shoot, een super groot compliment al binnen!

Eenmaal aangekomen hebben we eerst even rustig kennis gemaakt en ook met super lieve mooie Ivy! Het was een hele mooie zonnige dag, dus we konden lekker naar buiten. De natuur daar is zo anders dan hier. Veel vlakker en veel water, weinig bomen. Gelukkig had ik mijn reflectieschermpje mee en konden we nog wel wat schaduw vinden, haha. Als ik ergens enthousiast van wordt is het als kinderen en ouders gewoon lekker hun gang gaan. Niets aantrekken van mij. Hoe puurder hoe beter. Ivy ging lekker haar gang. Lekker met de pumps van mams er van door en alles ontdekken wat er maar te ontdekken viel. Heerlijk. We hebben er ook lekker de tijd voor genomen. Ik kan alleen maar zeggen, kijk en geniet!

En lieve Maurice, Nikki en Ivy, dankjewel voor jullie gastvrijheid en gezelligheid :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 11, 2019

September 3, 2019

Please reload

Archief