• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Bruiloft - Rob & Aniek

June 15, 2017

Nadat ik alle SD kaartjes dubbel en dwars had opgeslagen op mijn computer, ze heb geformatteerd en de batterijen weer had opgeladen, was ik klaar voor de bruiloft van Rob & Aniek!

 

In november had ik al foto's gemaakt van dit stel met de familie van Rob (die ik heel leuk tijdens de stukjes in de middag weer voorbij zag komen) waarna zij vroegen of ik ook hun trouwdag wilde fotograferen. Jaaaa :D!

 

Al vroeg in de ochtend vertrok ik naar Anieks ouderlijk huis. Paps nog druk met de koeien en Aniek al in de make-up. Altijd mooi om te zien hoe de make-up en een mooi kapsel een bruid echt laat stralen. Nadat Doreen van Lisa's bruidsmode Aniek heel mooi had aangekleed, ben ik naar Rob vertrokken om daar wat foto's te maken. Hij stond al op de uitkijk(zie foto's). Ook bij Rob thuis was de sfeer heel relaxed . Nog wat touwtjes uit het pak halen, z'n mooie hartjes sokken aan en klaar om Aniek op te halen.  

 

Bij Anieks huis was iedereen nog bezig met de laatste puntjes op de i, alleen de hond stond al te wachten. Uiteindelijk stond iedereen in de hal om Aniek van de trap af te zien komen. Altijd een hele kunst om het juiste plekje te kiezen. Je wilt de bruid op de foto, de bruidegom en ook de gasten. Helaas heb ik maar één camera, maar met snel schakelen kom je een heel eind. 

 

Vervolgens hebben we wat familiefoto's in de tuin gemaakt en zijn Aniek, Rob, Marieke (zus van Aniek) en ik naar de locatie gegaan om foto's te maken. De zon brak nog door en we hebben wat prachtige foto's gemaakt. Op de terugweg kwamen we nog langs de Engelse tuinen, waar een prachtige boom in bloei stond. Wat goed dat we hier nog even zijn gestopt, want wat hebben we daar prachtige foto's kunnen maken. Voordat we naar de kerk gingen moesten we nog even langs huis. Vrienden waren al druk bezig geweest om daar wat stenen uit de oprit te halen en wat hooibalen voor de voordeur te zetten. (Gelukkig kent Rob z'n kameraden goed. Een week ervoor heeft hij alle sloten van het huis vervangen, haha) .

 

De mis in de kerk was erg mooi. En een prachtige omgeving om foto's te maken. Wel altijd weer spannend. Zo'n ruime omgeving en je wil alles er mooi op krijgen. Ook wel heel fijn, want je hebt genoeg beweegruimte om je ook eens op plekken foto's te maken waar dat normaal niet goed kan, omdat je te weinig beweegruimte hebt. Na afloop van de ceremonie stond iedereen Aniek en Rob buiten op te wachten en ja, die bellenblaas doet het altijd goed! 

 

Vanuit de kerk van Losser reden we naar het mooie Paviljoen Lutterzand. Daar kon het feest echt beginnen. Verschillende leuke stukjes van vrienden, de nodige borrels en natuurlijk veel gezelligheid maakten het feestje compleet. Ooh en vergeet niet het mooie cadeau die ze van vrienden kregen. De beestjes lopen nu gezellig tussen de schaapjes op het erf van Rob en Aniek.

 

Al met al was het een hele geslaagde dag, met een prachtig bruidspaar die ik alle geluk van de wereld toe wens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 11, 2019

September 3, 2019

Please reload

Archief