• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Bruiloft - Luuk & Suzanne

August 28, 2019

Als je mij ergens  blij mee maakt zijn het heerlijke buiten bruiloften onder mooie bruine safari stretch tenten. En als je dan buitenaf woont en een prachtige huwelijkssetting opbouwt op de grond waar je vroeger altijd hebt gespeeld, dan maakt dat het plaatje helemaal compleet. 

 

Eind mei trouwde dit knappe stel in Bergentheim. Een dik compliment aan de organisatie, want de dag was echt tot in de puntjes geregeld en uitgedacht. Van mooie bloemen tot prachtige shootlocaties en van vervoer voor de gasten tot vermaak tussen de bedrijvigheid door. Hoe leuk om lekker met je vrienden een potje te darten of te sjoelen!  Samen met videograaf Stef Heerink van @heerinc, mocht ik deze fantastische dag vastleggen. De dag vloog voorbij... Ik zou zeggen, scroll er lekker door, want dit is genieten!

 

Lieve Luuk en Suzanne, dankjewel dat ik bij jullie mooie dag mocht zijn! Het was een feestje! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

October 11, 2019