top of page

Branding

Laat aan jouw klanten zien wie je bent.. 

Heb jij een eigen onderneming of werk je binnen een (klein) bedrijf in de horeca, beauty of creatieve sector en heeft jullie site of social media een boost nodig? Dan kunnen goede foto's een belangrijke stap zijn. Tegenwoordig zijn je website en socials je visitekaartje. Als jij met goede beelden kan laten zien wat jullie doen en wat je wilt uitstralen, is dat een hele fijne binnenkomer voor de klant en zal dit een professionele en goede indruk geven. Tegenwoordig wil men echtheid en het gezicht achter het bedrijf zien. 

Je kunt bij mij terecht voor sfeervolle portretten, maar ook voor sfeerbeelden en actiefoto's binnen het bedrijf. 

Helemaal als startend ondernemer is het goed om te laten zien wat je doet en waar jouw kracht ligt. Speciaal voor de ZZP-ers heb ik een aantal pakketten opgesteld, zodat je meteen goed van start kunt gaan. Voor overige bedrijven maak ik graag een offerte op maat naar aanleiding van een gesprek. 

Voordat we gaan shooten vind ik het belangrijk om elkaar even gesproken te hebben, zodat jij je verwachtingen kan uitspreken en ik precies kan vertellen wat ik daarin voor jullie kan betekenen. We bekijken samen welke eventuele locaties geschikt zijn en hoeveel we denken nodig te hebben. 

Mocht je toch nog wensen hebben die niet binnen de pakketten vallen, mail me gerust!

* Prijzen zijn excl. BTW
* weekendtoeslag €35,-
* losse foto's kunnen worden bijbesteld
* Fotograferen op 2 locaties: +€59,-

MadebyMerlin.com - branding-11.jpg

Stuur me een berichtje!

Wil jij jouw onderneming laten  groeien?

Content updaten?

Boek jij binnen een jaar wederom een shoot voor jouw onderneming, dan ontvang je maar liefst 20% korting op de eerst volgende shoot

Elke, Newborn-lifestyle

Hele leuke en ontspannen newborn shoot gehad door madebymerlin, met een prachtig resultaat. Echt een aanrader!

Rosalie, studio Baar

Merlin voelde goed aan wat ik wil uitstralen met mijn Studio. Ze heeft perfect weten vast te leggen wié ik ben en wat ik doe. Merlin is een veelzijdige fotograaf, heeft oog voor detail en denkt mee met haar creatieve blik. Daarnaast is ze nuchter, flexibel, duidelijk in haar communicatie en gaat ze doelbewust te werk. Ze ziet je en neemt uitgebreid de tijd om er iets tofs van te maken. En met haar humor en aanstekelijke fijne energie, was de shoot echt een feestje! Niet standaard, want Merlin staat voor mij voor nét dat beetje extra in vele facetten. Het eindresultaat kon ik al snel bewonderen en is zoveel meer dan ik ervan verwachtte. Ontzettend blij met deze warme, sprankelende beelden

Anniek, Bruiloft & Newborn

Merlin heeft belangrijke momenten in ons leven gefotografeerd. Onze trouwdag en de newbornshoots van onze kinderen. Dat heeft ze geweldig gedaan. De foto’s zijn prachtig, natuurlijk en ongedwongen. Ook is merlin op een fijne en rustige manier aanwezig. Aanrader!
bottom of page