top of page

Gezinshoots

DSC_8112

Shoots 

Een fotoshoot is een herinnering voor altijd! Wil je foto's van je gezin , alleen van je kinderen of wil je je ouders verrassen met een leuke foto van jou met je broer(s)/zus(en), elke aanleiding is goed om een keer op de gevoelige plaat vast te leggen. 

Met een gezin  ga ik op zoek naar mooie locaties binnen of buiten Twente. Dit zullen meestal buitenlocaties zijn. Helemaal met grote groepen zullen we lekker de natuur in gaan. Bomen klimmen, takjes verzamelen, dennenappels gooien, bloempjes plukken. De natuur biedt veel mogelijkheden voor spontane foto's. Mocht je zelf een plek weten waar je een bepaalde herinnering aan hebt en daar graag foto's wilt laten maken, laat het mij dan gerust weten. Dan kan ik met jullie overleggen wat de mogelijkheden zijn.  

 

Door te zorgen voor interactie met elkaar probeer ik de foto's zo puur en echt mogelijk te krijgen. Hoe kleiner het groepje hoe meer ik de spontane en pure momenten kan vastleggen. Met een grote groep zal de nadruk met name op de verschillende combinaties liggen, maar we proberen er dan wel samen een belevenis van te maken. Plezier staat altijd voorop!

Na afloop ontvangen jullie binnen 4 weken een link van jullie online galerij met een ruime selectie aan foto's. Hier kunnen jullie zelf het aantal foto's uitzoeken passend bij het door jullie gekozen pakket. 

Is dit voor jullie gezinnetje nog niet spontaan en puur genoeg, bekijk dan eens Day in the Life shoots

* weekendtoeslag €35,-
* extra persoon: €10,-
* losse foto's kunnen worden bijbesteld

MadebyMerlin.com - vanHeumen-10.jpg

Nieuwsgierig  Geworden?

Vraag hier mijn brochure aan

Marieke, gezinsshoot

Het is Merlin gelukt om mijn kinderen en ons gezin weer te geven zoals het echt is! Ze staan op geen foto hetzelfde of 'gemaakt', het is echt en intiem...

Liana, gezinsshoot

Inmiddels al meerdere shoots met Merlin gedaan. Merlin is een pro in wat ze doet, en wat vooral een kunst is; onze dochter is altijd direct op haar gemak bij Merlin en daardoor staat ze echt als zichzelf op de foto’s! Zo waardevol

Jolien, gezinsshoot

Merlin, jij bent in staat om de sfeer van een situatie of energie tussen personen te vangen in een foto. Daarnaast ben je ook heel leuk mens. Wij zijn elke keer weer meer dan tevreden (new born/familie shoots).
bottom of page