top of page

Zwangerschap

DSC_1862
DSC_2624
DSC_1464
DSC_2584
DSC_5562

Een buik die gezien mag worden.. 

Het kleine wondertje dat groeit in jouw buik is wel het meest bijzondere wat er bestaat. Iets waar je als aanstaande moeder ontzettend trots op zal zijn. Mocht je geïnteresseerd zijn in een zwangerschapsshoot dan zoeken we samen naar een mooie locatie waar we de shoot kunnen laten plaatsvinden. Dit kan bij jullie thuis, maar ook ergens buiten. Bij de zwangerschapsreportage vind ik het belangrijk dat het draait om jou en je buik.  Jij bepaalt wat er gefotografeerd wordt, zodat het voor jou een waardevolle herinnering wordt. Het is ook mogelijk om je partner en eventuele kinderen bij de shoot te betrekken.  

Er zijn hier verschillende pakketten mogelijk. Mocht je daar nog vragen over hebben, mail me gerust. 

Binnen 3 weken na de shoot ontvang je een link van jouw online galerij met een ruime selectie aan foto's. Hier kun je zelf de foto's uitzoeken passend bij het door jou gekozen pakket. 

En lijkt het je wat om ook prachtige foto's te hebben als jullie kleintje er is? Kijk dan of een Newborn Lifestyleshoot of een Kraamreportage iets voor jullie is. 

* weekendtoeslag €45,-
* losse foto's kunnen worden bijbesteld

DSC_8275.jpg

Wil je deze bijzondere 9 maanden laten  vastleggen?

Stuur me een berichtje!

Elke, Newborn-lifestyle

Hele leuke en ontspannen newborn shoot gehad door madebymerlin, met een prachtig resultaat. Echt een aanrader!

Eva, meerder shoots

Al verschillende shoots hebben wij mogen doen samen met Merlin. Onze bruiloft, een zwangerschapsshoot bij ons eerste kindje, de newbornshoot en een zwangerschapsshoot bij ons tweede kindje. Merlin heeft al die keren het moment prachtig weten vast te leggen door haar fijne en ontspannen manier van werken. Het voelt gelijk erg vertrouwd. We zijn super tevreden met de mooie foto's die we telkens o.a. in een prachtig album hebben ontvangen. De foto's van onze bruiloft geven ons precies het gevoel dat we hadden op de dag zelf!

Anniek, Bruiloft & Newborn

Merlin heeft belangrijke momenten in ons leven gefotografeerd. Onze trouwdag en de newbornshoots van onze kinderen. Dat heeft ze geweldig gedaan. De foto’s zijn prachtig, natuurlijk en ongedwongen. Ook is merlin op een fijne en rustige manier aanwezig. Aanrader!
bottom of page