top of page

It's not about that one perfect picture, it's about telling your true story".

Wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn site! Natuurlijk is het altijd leuk om lekker foto's te kijken, maar misschien ook wel prettig om te weten wie er schuilt achter die camera!

Ik ben dus Merlin, in 1991 geboren in Hengelo (ov) en nu woonachtig in Borne samen met Bas. We wonen daar in een heerlijk huis en in mei 2021 heeft mijn lieve dochter Femm mij mama gemaakt en in oktober 2023 is onze tweede dochter Pip geboren! 

Sinds 2012 ben ik bezig met MadebyMerlin.com. Eerst maakte ik sieraden en stond ik op verschillende markten. Tijdens mijn studie aan de Pabo verwaterde dit een beetje en kreeg ik na het behalen van mijn diploma meer tijd voor mijn andere passie: fotografie. In het voorjaar van 2015 besloot ik mijn fotografie aan mijn bedrijf MadebyMerlin.com  te koppelen. Met succes! 2 jaar lang heb ik dit naast mijn baan als juf kunnen combineren. In de zomer van 2017 besloot ik mijn vaste baan in het onderwijs op te zeggen en mijn hart te volgen en volledig bezig te gaan met wat ik het liefste doe: mensen blij maken met foto's die ik heb gemaakt.​​

DSC_3569-bewerkt.jpg

Dwalend in m'n gedachten door mooie dorpjes, neem ik elk detail in me op

Van juf naar fulltime fotograaf

DSC_1249.jpg
813d79_58cfb1b03c69463da5c15a4611b3ae9c~mv2.jpg.webp

Ik kan mijzelf omschrijven als een creatief mensenmens. Ik heb graag mensen om me heen en ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te ontwikkelen. 

Ik kan mezelf verliezen in het dwalen door mooie steden en dorpjes en met name Franse dorpjes. Ik ben zo'n type die daar over straat loopt, alleen maar om zich heen kijkt en dan tegen iemand aan kan lopen. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, te wandelen of te fietsen door de natuur of onze Campooz op een mooie camping te zetten en herinneringen te sparen.  Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker met vriendinnen een kop koffie of wijntje te drinken of een potje te tennissen. Toch kan ik ook een echte huismus zijn die met een goede film of serie op de bank ploft. Maar voor een weekje snowboarden mag je me

's nachts echt wakker maken. En dat is zeer bijzonder, want mijn nachtrust is me goud waard.

WHY I LOVE WHAT I DO

Ik heb van mijzelf heel veel foto's van vroeger. Mijn vader liep heel vaak met zijn camera rond om de alledaagse dingen vast te leggen. Nu ik zelf moeder ben zijn die foto's nog waardevoller voor me geworden. 

Voor mij zit de kracht van fotografie echt in het moment waarin je herinneringen vastlegt en dat je over 20 jaar nog even de foto's doorkijkt en beseft hoe die tijd toen was. Het is zo waardevol om je mooie momenten van je jeugd vast te leggen en te bewaren. 

Door de geboorte van Femm is dit gevoel alleen maar sterker geworden. Elke mama kan beamen als ik zeg dat de tijd voorbij vliegt. Regelmatig kijk ik nog foto's terug van de eerste weken met Femm, om te beseffen hoe klein ze nou echt is geweest. ​

Inmiddels heb ik het verhaal van heel veel prachtige gezinnetjes en lieve bruidsparen mogen vastleggen. Bij sommige klanten kom ik keer op keer terug om de hoogtepunten van hun leven te mogen fotograferen, dat het haast gaat voelen als een vriendschap. Hoe bijzonder is dat?

MAY THIS BE THE BEGINNING OF A BEAUTIFUL FRIENDSHIP

bottom of page