• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Joehoeee

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Natuurlijk altijd leuk om lekker foto's te kijken, maar misschien ook wel handig om een beetje te weten wie er schuilt achter die camera!

Ik ben dus Merlin, in 1991 geboren in Hengelo (ov) en nu woonachtig in Borne samen met Bas. In december 2017 hebben we daar een prachtig jaren 30 huis gekocht. 

Sinds 2012 ben ik bezig met MadebyMerlin.com . Eerst maakte ik sieraden en stond ik op verschillende markten. In combinatie met mijn afstuderen aan de Pabo, verwaterde dit een beetje en kwam er na het behalen van mijn diploma meer tijd voor fotografie. In het voorjaar van 2015 besloot ik MadebyMerlin.com aan mijn passie voor fotografie te koppelen. Met succes! 2 jaar lang heb ik dit naast mijn baan als juf kunnen combineren. In de zomer van 2017 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en mijn hart te volgen en volledig bezig te gaan met wat ik het liefste doe: mensen blij maken met foto's die ik heb gemaakt!

Naast fotograferen ga ik graag de deur uit. Terrasje pakken, koffie drinken, de natuur in, citytripjes maken, kamperen, snowboarden en nieuwe hofspots ontdekken. Maar ik kan me ook een hele avond vermaken op de bank met Pinterest of de VTwonen en een kop thee. Ideetjes op doen voor shoots of voor mijn interieur. 

Oooohja en ik ben dol op kinderen!! 

Wil je nog meer weten klik op onderstaande knop

Een kijkje in mijn leven

liefde voor Berlijn

ons fijne huisje in Borne

met mijn topper in Berlijn

De enige sport waar ik echt van kan genieten ;)

festival met vriendinnetjes

gek op franse dorpjes

dit uitzicht :)

foto: Withlouphotography