Joehoeee                 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Natuurlijk is het altijd leuk om lekker foto's te kijken, maar misschien ook wel handig om te weten wie er schuilt achter die camera!

Ik ben dus Merlin, in 1991 geboren in Hengelo (ov) en nu woonachtig in Borne samen met Bas. In december 2017 hebben we daar een prachtig jaren '30 huis 

gekocht en in mei 2021 verwachten wij ons eerste kindje! 

Sinds 2012 ben ik bezig met MadebyMerlin.com. Eerst maakte ik sieraden en stond ik op verschillende markten. Tijdens mijn studie aan de Pabo verwaterde dit een beetje en kreeg ik na het behalen van mijn diploma meer tijd voor mijn andere passie: fotografie. In het voorjaar van 2015 besloot ik mijn bedrijf MadebyMerlin.com aan de fotografie te koppelen. Met succes! 2 jaar lang heb ik dit naast mijn baan als juf kunnen combineren. In de zomer van 2017 besloot ik mijn vaste baan in het onderwijs op te zeggen en mijn hart te volgen en volledig bezig te gaan met wat ik het liefste doe: mensen blij maken met foto's die ik heb gemaakt!

Ik kan mijzelf omschrijven als een creatief, mensen mens. Ik heb graag mensen om me heen en ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te ontwikkelen.

Ik kan mezelf verliezen in het dwalen door mooie steden en dorpjes, en met name Franse dorpjes. Ik ben zo'n type die daar over straat loopt, alleen maar om zich heen kijkt en dan tegen iemand aan kan lopen. Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker met vriendinnen een kop koffie of wijntje te drinken, een wandeling te maken door de natuur, een potje te tennissen of lekker op de bank te ploffen met Netflix. Maar voor een weekje snowboarden mag je me 's nachts echt wakker maken. En dat is zeer uitzonderlijk, want mijn nachtrust is me goud waard. 

Oooohja en ik ben dol op kinderen!! 

Wil je nog meer weten klik op de knop

Portret-3.jpg

Een kijkje in mijn leven