top of page

Kraamreportage

Een levensveranderende gebeurtenis

Het duurt niet lang meer en jullie kunnen jullie kleine wondertje in de armen sluiten. Het proces naar het ouderschap is begonnen of je hebt al één of meerdere kinderen die grote broer of zus mogen worden.. Je leven staat in teken van bezoekjes aan de verloskundige, je buik groeit en er vliegen allerlei mogelijke namen voor je kindje door je hoofd.. Je bent je leven aan het voorbereiden op het krijgen van een klein wondertje; jullie kind. Een mensje waar je voor de rest van je leven verantwoordelijk voor voelt en nieuwe diepere laag van liefde voor gaat voelen.... In mijn ogen de meest bijzondere en levensveranderende gebeurtenis in je leven.

Tijdens een kraamreportage kom ik drie keer in de kraamweek langs om bij jullie de mooie, pure en bijzondere momenten van een kraamweek vast te leggen. Tijdens deze foto momenten zal ik niets regisseren en leg ik vast wat er ECHT gebeurt. Dit kan van alles zijn. Het voor het eerst in bad doen, de zoektocht van het voeden van je kindje, de brievenbus die vol zit met post, kraamtranen, innige troostmomentjes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is dus GEEN fotoshoot waarbij je je beste kleren aan hebt en je leuke momentjes creëert voor de foto’s. Het wordt een samenvatting van jullie kraamweek, gevangen in beeld, precies zoals het echt was.

Hello

Kraamreportage

  • 3 fotografie momenten in de kraamweek

  • Een prachtig album van 20x20 cm met 15 spreads met een samenvatting van de week t.w.v. €149,-

  • Een ruime selectie van ongeveer 175 foto's  in hoge resolutie op USB-stick

  • Vooraf een  vrijblijvend kennismakingsgesprek online of bij mij op kantoor in Borne. 

  • In de kraamweek contact via WhatsApp om de juiste momenten te plannen. 

  • In diezelfde week ontvang je al een aantal foto's, zodat je die met vrienden en familie kan delen

  • Mogelijkheid tot het maken van een aantal (gezins-)portretten aan het eind van de kraamreportage. 

  • Excl. reisvergoeding van €24,50 per half uur. 

MadebyMerlin.com - kraamreportage bo-244.jpg
DSC_6628.jpg

Wil jij de bijzondere momententijdens kraamweek  Nooit vergeten?

Vraag hier mijn brochure aan

Lieke en Kay

Wat zijn wij ongelofelijk blij met de foto's uit onze kraamweek. Bijzondere, grote, maar ook kleine momenten zijn vastgelegd door Merlin, ongedwongen en puur. Merlin is een aantal keren bij ons geweest voor de foto's en heeft een zeer prettige en professionele aanpak.  Voor ons een hele waardevolle reportage, we kijken met veel bewondering, plezier en trots naar de prachtige foto's!

Jouw naam?

Hopelijk ontvang ik hier binnenkort een fantastische review naar aanleiding van een fantastische kraamreportage tijdens jullie kraamweek. Ik kijk er al enorm naar uit om jullie kersverse gezinnetje te mogen fotograferen.

Leroy & Britt

We kijken echt heel fijn terug op de kraamweek en vinden het zo waardevol dat je dit hebt vastgelegd. Je bent een super lieve meid en we hebben je aanwezigheid nauwelijks opgemerkt.
Met een kraamreportage leg je echt een verhaal vast. Een hele bijzondere week vol met kostbare momenten.
bottom of page