top of page

Day in the life

De 'Behind the scenes' van jullie leven.. 

Een fotoshoot is een herinnering voor altijd! En een day in the life shoot helemaal. Hiermee vang je de momenten die 100% echt zijn. Niks geregisseerd en puur zoals het komt.

 

Met een day in the life shoot kom ik een ochtend of middag bij jullie thuis meedraaien om dan de alledaagse dingen vast te leggen. Samen spelen, luiers verschonen, het slaapritueeltje, op de loopfiets naar de eendjes. Alles kan, het is volledig aan jullie. We laten het lekker gebeuren zoals het komt en ik zal vanuit mijn perspectief deze momentjes vastleggen.

Deze momenten zijn zo waardevol om als herinnering voor later vast te laten leggen. Ze nemen je weer even mee terug in die periode van jullie leven. Hoe zag jullie woning er uit, is er wat veranderd? Wat deden de kinderen graag en wat aten ze het liefst? Juist die momenten die je zelf vergeet om vast te leggen, omdat je druk bent in je rol als vader of moeder. 

En prachtige herinnering voor later! En welk pakket je ook kiest, er zal altijd een mooi albumpje inbegrepen zijn. Dus kijk gezellig met de kinderen de foto's terug. 

En denk je, ah wat jammer dat mijn kids al wat ouder zijn. Ook met pubers kan dit fantastisch zijn. Samen aan de Fifa. Chillen op de hoek van de bank met de koptelefoon op, de gezamenlijke lunch of het opnemen van 'Tiktok filmpjes' . Ook voor deze doelgroep is het zeker geschikt. En ze hoeven niet te poseren. 

* weekendtoeslag €45,-

MadebyMerlin.com - Dayinthelife-97.jpg

Mag ik jullie dagelijkse ritueeltjes  
vastleggen?

`Stuur me een berichtje!

Imke, Day in the life

Hele relaxte ochtend gehad met ons jonge gezin. Merlin beweegt zich makkelijk en onopvallend om ons heen. Hiermee heeft ze onze dierbare dagelijkse momentjes zo mooi vastgelegd. Voor ons heel waardevol!

Janneke, Day in the life

Merlin kwam bij ons langs voor de 'Day in the life shoot', het was of ze gewoon gezellig op visite kwam. Onze tweeling van drie vond het vooral erg gezellig. Die relaxte sfeer heeft voor zulke waardevolle plaatjes gezorgd, van samen een spelletje doen, een boekje lezen, de meiden die met z'n tweeën aan het dansen waren of ons helpen met koken in de keuken. De gewone normale dingen die misschien nog wel waardevoller zijn om op beeld te hebben!

Anniek, Bruiloft & Newborn

Merlin heeft belangrijke momenten in ons leven gefotografeerd. Onze trouwdag en de newbornshoots van onze kinderen. Dat heeft ze geweldig gedaan. De foto’s zijn prachtig, natuurlijk en ongedwongen. Ook is merlin op een fijne en rustige manier aanwezig. Aanrader!
bottom of page