top of page

Bruiloften

Best day of your life 

Zijn jullie een stel dat houdt van sfeervolle bruiloften op intieme locaties? Staat gezelligheid en laagdrempeligheid hoog bij jullie in het vaandel? Houden jullie van een dag waar veel wordt gelachen, maar mag er her en der ook een traantje worden weggepinkt? Houden jullie van spontane, warme en pure fotografie en staat genieten in jullie leven centraal? Lees dan verder, want wellicht ben ik de fotograaf die bij jullie past.

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen van je leven. Een dag die draait om jullie geluk. Dat is wat ik wil fotograferen. Mijn doel is dat jullie bij het zien van de foto's de dag herbeleven en momenten zien die jullie zijn ontgaan. Uiteraard draait de dag om jullie, maar ook de emoties van de gasten horen bij jullie trouwdag en die probeer ik dan ook vast te leggen. Ik wil jullie trouwverhaal vertellen vanuit mijn perspectief.

 

Wanneer je geïnteresseerd bent en contact met mij hebt opgenomen, ontvangen jullie mijn brochure. Als dan blijkt dat mijn stijl van fotograferen past bij jullie bruiloft, nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het heel belangrijk dat jullie mij leren kennen en dat ik jullie echt leer kennen, om te kijken of er een wederzijdse klik is. Ik wil meer voor jullie zijn dan alleen een fotograaf op jullie trouwdag. Korte lijntjes en veel persoonlijk contact vind ik belangrijk en ben er dan ook van overtuigd dat dit een meerwaarde is voor de foto's van jullie trouwdag.  Na het kennismakingsgesprek stel ik een gerichte offerte voor jullie op en zet ik jullie dag in optie.  

​Mochten jullie besluiten voor mij kiezen dan zet ik de datum vast in mijn agenda. Een aantal weken voor jullie grote dag hebben we nog even telefonisch of persoonlijk contact om de dag door te nemen. 

Hello

Bruiloft pakket 

  • 6 uur fotografie 

  • altijd inclusief mooi album van 20x20 cm met linnen kaft met de highlights van de dag. (door mij ontworpen)

  • Een uitgebreide sneakpreview binnen een week. 

  • Ruime selectie foto's in hoge resolutie op USB-stick. Bewerkt in mijn stijl.

  • Meerdere keren persoonlijk contact om elkaar goed te leren kennen. 

  • Het is mogelijk om meer uren bij te boeken, mail me voor de mogelijkheden

  • Liever een groot album, upgraden kan ook. 

  • Levertijd 2 maand

MadebyMerlin.com - Marcel&Tess-481.jpg
DSC_7310.jpg

Zijn wij een goede Match?

Vraag hier mijn brochure aan

Partner Tagg_Tekengebied 1-1.png

Anouk & Vincent

Erg blij met de foto’s van onze speciale dag. Merlin is een fijn persoon om erbij te hebben. Ze heeft oog voor detail, en maakt spontane echte foto’s!

Wilmar & Wilke

Wij hadden Merlin als fotograaf op onze bruiloft. Helaas moesten wij onze bruiloft door tante Corrie een jaar uitstellen… Gelukkig was Merlin zo flexibel en kon dit bij Merlin ook. Een jaar later konden wij dan eindelijk onze mooie dag vieren en dat ook nog eens met sneeuw (het was toch geen 1 april grap) Wij hebben fantastisch foto’s en waren enorm blij met Merlin als lieve rustige en professionele fotograaf

Bob & Tara

Merlin heeft onze bruiloft zo mooi in beeld weten vast te leggen. Ze was bij elk speciaal moment, zonder dat we het door hadden dat ze er was. We hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen voor onze bruiloft en ook de foto's waren zó ontzettend mooi. Daardoor genieten we nog elke dag na van deze magische dag 

Gerben & Kirsten

Merlin is een geweldige fotograaf. Zo blij dat we een matching datum konden vinden samen, zodat Merlin de herinneringen aan onze dag kon vast leggen.
bottom of page