top of page
Voor 2022 alleen in wintermaanden nog ruimte ! 

Zijn jullie een stel dat houdt van sfeervolle bruiloften op intieme locaties? Staat gezelligheid en laagdrempeligheid hoog bij jullie in het vaandel? Houden jullie van een dag waar veel wordt gelachen, maar mag er her en der ook een traantje worden weggepinkt? Houden jullie van spontane, warme en pure fotografie en staat genieten in jullie leven centraal? Lees dan verder, want wellicht ben ik de fotograaf die bij jullie past.

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen van je leven. Een dag die draait om jullie geluk. Dat is wat ik wil fotograferen. Mijn doel is dat jullie bij het zien van de foto's de dag herbeleven en momenten zien die jullie zijn ontgaan. Uiteraard draait de dag om jullie, maar ook de emoties van de gasten horen bij jullie trouwdag en die probeer ik dan ook vast te leggen. Ik wil jullie trouwverhaal vertellen vanuit mijn perspectief.

 

Wanneer je geïnteresseerd bent en contact met mij hebt opgenomen, ontvangen jullie mijn brochure. Als dan blijkt dat mijn stijl van fotograferen past bij jullie bruiloft, nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het heel belangrijk dat jullie mij leren kennen en dat ik jullie echt leer kennen, om te kijken of er een wederzijdse klik is. Ik wil meer voor jullie zijn dan alleen een fotograaf op jullie trouwdag. Korte lijntjes en veel persoonlijk contact vind ik belangrijk en ben er dan ook van overtuigd dat dit een meerwaarde is voor de foto's van jullie trouwdag.  Na het kennismakingsgesprek stel ik een gerichte offerte voor jullie op en zet ik jullie dag in optie.  

​Mochten jullie besluiten voor mij kiezen dan zet ik de datum vast in mijn agenda. Een aantal weken voor jullie grote dag hebben we nog even telefonisch of persoonlijk contact om de dag door te nemen. 

MadebyMerlin.com- TIjmenenmanon-84.jpg
DSC_4312.jpg
MadebyMerlin.com - Lars en Renee-51.jpg
MadebyMerlin.com - Eveline & Reinier-41.jpg
DSC_7497.jpg
MadebyMerlin.com - Haddon&Joanne-166.jpg

Bruiloften

Pakket 1
Pakket 2
Bruiloft pakket

  • bijvoorbeeld: 6 uur fotografie

  • altijd inclusief mooi album van 20x20 cm met linnen kaft met de highlights van de dag. (door mij ontworpen)

  • Een sneakpreview binnen een week 

  • Ruime selectie foto's in hoge resolutie op USB-stick. Bewerkt in mijn stijl.

  • Meerdere keren persoonlijk contact om elkaar goed te leren kennen. 

Vanaf:
1495,-

seizoen
2023

DSC_2192.jpg
  • Meer of minder uren zijn uiteraard ook mogelijk. Mail mij voor de mogelijkheden voor jullie bruiloft!

  • Uiteraard is het ook mogelijk om na de tijd een album bij te bestellen. Omdat iedere bruiloft anders is bied ik ook verschillende soorten albums aan in verschillende prijsklassen. Tijdens het gesprek laat ik de verschillende mogelijkheden zien. ​

  • Heb je toch andere wensen of nog enkele vragen? Mail me gerust!

                Bruiloft contact formulier                

I.v.m. vakantie kan het langer duren voor je reactie van mij kan verwachten. Vanaf 15 augustus beantwoord ik alle mail weer. Bedankt voor jullie berichtje. Ik probeer hem z.s.m. te beantwoorden. Houd ook je spam in de gaten.

bottom of page