top of page

Newborn Lifestyle

DSC_0653

Lief klein wondertje.... 

De geboorte van jullie zoon of dochter is hoogstwaarschijnlijk wel het mooiste wat er is en daarom een fantastisch moment om vast te leggen. Bij mij hoef je geen uitbundige accessoires of poespas te verwachten, want ik houd er van om de shoot zo puur mogelijk te houden, om de alledaagse dingen vast te leggen, Just the way it is.  Hiervoor zal ik dus ook bij jullie thuis komen, zodat jullie de deur niet uit hoeven en de kleine lekker in eigen omgeving is. Zo vind ik het erg leuk om in het babykamertje te fotograferen of jullie lekker knuffelend op de bank op de foto te zetten. Voor zo'n bijzonder moment zal ik ook alle tijd nemen die er nodig is.

Mocht er al een grote broer of zus zijn, is het natuurlijk fantastisch om die ook te betrekken bij de fotoshoot. 

Binnen 3 weken na de fotoshoot ontvangen jullie een link van jullie online galerij met een ruime selectie aan foto's. Hier kunnen jullie zelf het aantal foto's uitzoeken passend bij het door jullie gekozen pakket. Deze krijg je altijd op een leuke USB-stick thuisgestuurd.

Willen jullie het nog minder geregisseerd en een wat uitgebreidere reportage, kijk ook eens naar een kraamreportage 

* weekendtoeslag €35,-
* losse foto's kunnen worden bijbesteld

DSC_4526.jpg

Nieuwsgierig  Geworden?

Vraag hier mijn brochure aan

Elke, Newborn-lifestyle

Hele leuke en ontspannen newborn shoot gehad door madebymerlin, met een prachtig resultaat. Echt een aanrader!

Romy, Newborn-lifestyle

We hadden een newbornshoot bij Merlin gepland en zijn super blij met alle foto’s. Het was een grauwe dag maar Merlin wist perfect gebruik te maken van het licht waardoor het op de foto’s niet te zien is. Een perfecte vereeuwiging van ons als kersvers gezin.

Anniek, Bruiloft & Newborn

Merlin heeft belangrijke momenten in ons leven gefotografeerd. Onze trouwdag en de newbornshoots van onze kinderen. Dat heeft ze geweldig gedaan. De foto’s zijn prachtig, natuurlijk en ongedwongen. Ook is merlin op een fijne en rustige manier aanwezig. Aanrader!
bottom of page