top of page

Tijdens de 1 op 1 coaching vind ik het heel belangrijk dat jij leert wat je wilt leren.

We kijken waar je op dit moment staat en wat je doelen zijn. Dit in kleine stapjes zodat ze realistisch en haalbaar zijn. 

In 1 op 1 sessie maakt het niet uit of je nog nooit een shoot hebt gedaan of dat je al meer ervaren bent. Hoe de sessie eruit komt te zien hangt helemaal af van jouw wensen. We zullen in ieder geval de tijd nemen om bepaalde onderwerpen te bespreken.  Het kan zijn we dat juist dieper in gaan op wie jij bent als fotograaf en wat jouw visie is, maar we kunnen ook heel praktijk gericht bezig zijn en samen een shoot doen, om die vervolgens te bewerken.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een 1 op 1 sessie dan ontvang je van mij een digitaal werkboek met een vragen lijst. Deze zou ik graag uiterlijk drie weken voordat de sessie plaatsvindt terug ontvangen zodat ik de tijd heb om jouw coachingsessie voor te bereiden. Een goede voorbereiding is het halve werk. 

Wanneer tijdens de coaching blijkt dat een bepaald onderwerp meer aandacht vergt dan vooraf besproken, zal ik flexibel zijn en zorgen dat de coaching relaxt verloopt. Ik vind een open en kwetsbare sfeer belangrijk, zodat je alles uit de sessie kan halen en voldaan naar huis kan gaan.

 

 

DSC_6042.jpg
bottom of page