• Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2017 MadebyMerlin.com. info@madebymerlin.com

Goed weer fotograaf

Ik fotografeer grotendeels op daglicht. Natuurlijk de buitenshoots, maar ook de meeste binnenreportages. Dit vind ik het puurste en de meest natuurlijke sfeer geven. Het is daarom wel belangrijk dat er licht genoeg is op de dag dat de shoot staat gepland. Wanneer het regent of het te donker is om te fotograferen zal ik contact met jullie opnemen. We kijken dan samen naar andere opties.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 kilometer vanaf mijn woning in Borne bereken ik geen reiskosten. Daarbuiten zijn de kosten €0,23 p/km.

Woon je verder dan 40 km van Borne (7622bk) komt er eenmalig een vergoeding van €45,- bij. 

Rechten van de foto's

Wanneer je mij een fotoreportage laat verzorgen, dan kunnen de foto's worden gebruikt voor doeleinden zoals flyers, mijn website, social media of mijn blog. Wanneer je hier bezwaar tegen hebt, geeft het mij dan van te voren aan. Als de foto's een verrassing zijn en  het pas na een bepaalde datum gepubliceerd mag worden, dan kun je dat ook aan mij doorgeven.

Kleding advies

Persoonlijk vind ik het mooi om de kleding die tijdens de shoot gedragen wordt op elkaar af te stemmen.  Dit hoeft geen spijkerbroek met wit shirt te zijn, maar denk bijvoorbeeld in bepaalde kleurtinten. Lichte kleding komt altijd mooi uit op de foto, Je kunt ook kiezen voor een leuke kleur die bij jou/jullie past.  Ik adviseer om geen kleding te dragen met drukke prints, met name als je met een grote groep bent.

Foto's delen op Social Media

Jaaaa! Ik vind het super leuk als je foto's van de shoot of bruiloft deelt op Social Media. Ik voel me altijd mega trots als ik zie dat er foto's van mij gedeeld worden op Social Media. Vergeet ook niet om mij te taggen of mijn naam bij het bericht te vermelden. 

Gelieve geen filters over de door mij gemaakte foto's. Hier is veel expertise en energie in gestoken en is bewerkt in mijn stijl. 

Please reload