top of page

Goed weer fotograaf

Ik fotografeer grotendeels met daglicht. Natuurlijk de buitenshoots, maar ook alle binnenreportages. Dit vind ik het puurst en zo wordt de meest natuurlijke sfeer weergegeven. Het is daarom wel belangrijk dat er genoeg licht is op de dag dat de shoot staat gepland. Wanneer het regent of het is te donker om te fotograferen, dan zal ik contact met jullie opnemen. We kijken dan samen naar andere opties.

Reiskosten

Binnen een straal van 20 kilometer vanaf mijn woning in Borne bereken ik geen reiskosten. Daarbuiten zijn de kosten €0,25 p/km.

Woon je verder dan 40 km van Borne dan worden er extra reistijd kosten in rekening gebracht. Mail me voor meer informatie.

Rechten van de foto's

Wanneer je mij een fotoreportage laat verzorgen, dan kunnen de foto's worden gebruikt voor doeleinden zoals flyers, mijn website, social media of mijn blog. Wanneer je hier bezwaar tegen hebt, geef het mij dan van te voren aan. Als de foto's een verrassing zijn en ze pas na een bepaalde datum gepubliceerd mogen worden, laat het mij dan even weten.

Kleding advies

Persoonlijk vind ik het mooi om de kleding, die tijdens de shoot gedragen wordt, op elkaar af te stemmen.  Dit hoeft geen spijkerbroek met wit shirt te zijn, maar denk bijvoorbeeld in bepaalde kleurtinten. Lichte kleding komt altijd mooi uit op de foto.  Ik adviseer om geen kleding te dragen met drukke prints, met name wanneer je met een grote groep bent. Inspiratie nodig? Ik stuur je graag mijn inspiratie Pinterest-borden door. 

Social Media

Jaaaa! Ik vind het super leuk als je foto's van de shoot of bruiloft deelt op Social Media. Ik ben altijd mega-trots als ik zie dat er foto's van mij gedeeld worden. Vergeet ook niet om mij te taggen of mijn naam bij het bericht te vermelden. 

Het is niet toegestaan om filters te gebruiken of bewerkingen te doen bij mijn foto's. Er is veel expertise en energie gestoken in het bewerken van de foto's.

Please reload

bottom of page