top of page

Een fotoshoot is een herinnering voor altijd! En een day in the life shoot helemaal. Hiermee vang je de momenten die 100% echt zijn. Niks geregisseerd en puur zoals het komt.

 

Met een day in the life shoot kom ik een ochtend of middag bij jullie thuis meedraaien om dan de alledaagse dingen vast te leggen. Samen spelen, luiers verschonen, het slaapritueeltje, op de loopfiets naar de eendjes. Alles kan, het is volledig aan jullie. We laten het lekker gebeuren zoals het komt en ik zal vanuit mijn perspectief deze momentjes vastleggen.

Deze momenten zijn zo waardevol om als herinnering voor later vast te laten leggen. Ze nemen je weer even mee terug in die periode van jullie leven. Hoe zag jullie woning er uit, is er wat veranderd? Wat deden de kinderen graag en wat aten ze het liefst? Juist die momenten die je zelf vergeet om vast te leggen, omdat je druk bent in je rol als vader of moeder. 

En prachtige herinnering voor later! En welk pakket je ook kiest, er zal altijd een mooi albumpje inbegrepen zijn. Dus kijk gezellig met de kinderen de foto's terug. 

En denk je, ah wat jammer dat mijn kids al wat ouders zijn. Ook met pubers kan dit fantastisch zijn. Samen aan de Fifa. Chillen op de hoek van de bank met de koptelefoon op, de gezamenlijke lunch of het opnemen van 'Tiktok filmpjes' . Ook voor deze doelgroep is het zeker geschikt. En ze hoeven niets te poseren. 

 

 

DSC_9092.jpg
Pakket brons
Pakket zilver
Pakket Goud
DSC_8606.jpg

Brons

€319,-

Inclusief:

* 2 uur fotografie

* 40 foto's digitaal op USB-stick

* Pocket album 15x15cm t.w.v. €39,95

DSC_6398.jpg

Zilver

€369,-

Inclusief:

* 2 uur fotografie

* 60 foto's digitaal op USB-stick

* Album 20x20 cm t.w.v. €54,95

DSC_8856.jpg

Goud

€449,-

Inclusief:

* 3 uur fotografie

* 80 foto's digitaal op USB-stick

* Luxe album 20x20 cm met 15 spreads t.w.v. €79,95

Day in the life shoot

  • Albums worden door mij samengesteld

  • Weekend toeslag €35,-

bottom of page