top of page
  • Foto van schrijverMerlin

Mijn eerste corona bruiloft - Rene en Lisette

Maart en april waren niet de meest leuke maanden van het jaar 2020. Veel van mijn bruiloften werden verplaatst en mijn werk kwam grotendeels stil te liggen. Veel app en bel contact met mijn bruidsparen en elkaar proberen te helpen om een geschikte nieuwe datum te vinden. Van Rene en Lisette kreeg ik juist het tegenovergestelde te horen; 'Als we mogen trouwen, dan gaan we trouwen, we hebben al veel leuke ideeën voor een corona-proof bruiloft'. En ooh, ik kan je niet vertellen hoeveel zin ik had in deze dag.

13 juni 2020 mocht ik de liefde tussen deze twee leukerds vastleggen. Niet alleen het feit dat ik weer een bruiloft mocht vastleggen maakte dat ik er zin in had, maar vanaf het eerste moment dat Lisette en Rene bij mij waren voor het kennismakingsgesprek voelde het al goed en hun locatie was echt fantastisch. Ergens natuurlijk ook spannend; Hoe gaat zo'n bruiloft met de corona maatregelen? Wordt het niet heel stijf en ongemakkelijk? Ik kan je bij deze vertellen, het was geen moment raar of ongezellig, mede dankzij de relaxte instelling van het bruidspaar.

Ik moest er 's ochtends even een uurtje voor rijden, maar als het zonnetje schijnt in de vroege ochtend, kan ik alleen maar vol energie in de auto stappen. Ik startte de dag bij Rene, z'n ouders en broer en mocht daarna het aankleed moment bij Lisette vastleggen. Na de 'first look' (altijd een favoriet moment van de dag), stapten we in de auto richting de Posbank. Wauw, hier ging m'n fotografiehartje sneller van kloppen. Wat een prachtige plek. De combinatie van lekker weer, leuke videografen (www.liekevin.nl), een mooie locatie en een stel dat zich op hun gemak voelde, maakte dat het een heel leuk moment van de dag was. Op naar hun prachtige locatie 'DRU' in Ulft. Een mooie en sfeervolle industriële plek. Gezien er maar een maximaal aantal gasten bij de ceremonie mocht zijn, hadden Lisette en Rene geregeld dat in een andere zaal een livestream plaatsvond, waar de overige gasten konden meegenieten van het ja-woord. En ondanks dat mensen wat verder uit elkaar moesten zitten, was het geen moment sfeerloos tijdens de ceremonie en het belangrijkste... ze zeiden volmondig 'JA'. Daarna snel naar de taart die buiten al klaar stond. De gasten van de livestream mochten hier ook weer bij zijn, gezien buiten meer mensen mochten zijn dan binnen. Al met al toch een grote groep die werd verdeeld over verschillende tafels. En na een gezellige borrel en een heerlijke barbecue, was het tijd voor het avondfeest. Ook weer zo leuk gedacht in oplossingen. Ze hadden een drive-trough geregeld met het thema Safari. Leuk versierde auto's gingen een parcours af waar er spellen, borreltjes (ook alcoholvrij voor de bestuurders) en een proost met het bruidspaar werden aangeboden. Mijn dag zat er toen op en ik kon voldaan naar huis. Wat een TOP dag. Dankjewel Rene en Lisette, dat ik bij jullie bruiloft mocht zijn!474 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page