top of page
  • Foto van schrijverMerlin

Wholy Kitchen - ZZP shoot

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik deze fantastische shoot heb mogen doen, toen nog met een dikke buik. Volgens mij was het een van m'n laatste shoots die ik deed voor mijn zwangerschapsverlof. Alleen ben ik er gewoonweg nog niet aan toe gekomen om deze fantastische beelden met jullie te delen.


Vorige jaar (ik dacht) januari deed ik er samen met Ellen van de Filmhut https://www.filmhut.nl een win-actie uit en hoe leuk was de reactie van Stefanie toen bekend werd dat zij deze shoot had gewonnen. We kregen een mega blij filmpje, haha! Haar idee stond echt nog in de kinderschoenen en het winnen van de shoot was voor haar ook een stok achter de deur om haar concept 'Wholy Kitchen' de lucht in te gooien. Inmiddels deelt ze op haar Instagram account en website heerlijke plantaardige recepten waar ook kinderen van zullen smullen.. Gezien Stefanie zelf food fotograaf is, zien de foto's van de recepten er ook overheerlijk uit.


Belangrijk in de shoot was dat zoontje Jip een grote rol ging spelen. En nou, dat is gelukt! hahah. De bedoeling was om hierin ook een verhaal te vertellen. Van het verbouwen van de gewassen, het bereiden van de recepten, het fotograferen, tot het smikkelen van al het lekkers. Ik zou zeggen, kijk en geniet van deze heeeeerlijke plaatjes. Hier droom je toch van weg.


Hoofdstuk 1: Ijsjes!!


Hoofdstuk 2:Of Jip van smikkelen houdt?

Tijd om te tafelen!Dankjewel voor het kijken! Wil je meer weten over zzp-shoots. Bekijk de link:97 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page