top of page
  • Foto van schrijverMerlin

Winterwedding - Marco & Ilse

Wanneer jullie twijfelen of jullie in de winter willen gaan trouwen. Dan zou ik zeker even verder lezen/kijken. Afgelopen december trouwde dit heerlijke stel in een prachtig kasteeltje in Echteld. Voor mij niet om de hoek, maar hee, voor zulke plaatjes wil ik gerust een stukje rijden hoor.


Het voordeel aan in december trouwen is dat er vaak overal prachtige lichtjes zijn en alles mooi versierd is in kerstsfeer. Ondanks dat het nu eind maart is, kunnen we weer even helemaal wegdromen bij deze winterse, knusse bruiloft.


Ook voor mij was het een uitdaging. Mijn meeste bruiloften zijn buiten met lekker veel licht, maar in december binnen trouwen zijn toch andere omstandigheden. Zelf vind ik het belangrijkste dat de sfeer goed wordt weergegeven. Niet teveel flitslicht en een warme bewerking. Ik ben benieuwd of jullie na het zien van deze foto's toch ook wel enthousiast zijn over een winter bruiloft.226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page